• Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα για αίτημα επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα που παραλάβει τη παραγγελία του συμπληρώνοντας το έντυπο επιστροφής/αλλαγής. 

 

Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να είναι άθικτο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα ταμπελάκια ή να έχει χρησιμοποιηθεί, η επιστροφή να γίνει στην αρχική συσκευασία καθώς και μέσα να υπάρχει η απόδειξη αγοράς ή κάρτα αλλαγής σε περίπτωση δώρου. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται ο αγοραστής καθώς και τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο του αγοραστή.

 

Ο πελάτης έχει την πλήρη ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά τους (αποστολή τους) προς την εταιρία Sotiris Georgiou. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για προϊόντα που τυχόν χαθούν ή καταστραφούν κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους, γι’αυτό και συνιστούμε να κρατάτε όλα τα αποδεικτικά παραστατικά αποστολής.

 

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο που έχει συμπληρωθεί στο έντυπο και είναι αποδεκτό από την εταιρεία μας, το ποσό που κατέβαλε επιστρέφεται εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Αν ο πελάτης επιθυμεί την αντικατάσταση του επιστραφέντος προϊόντος με άλλο η αξία του νέου προϊόντος πρέπει να είναι ισόποση η μεγαλύτερη από αυτή του αρχικού ποσού καθώς δε γίνονται επιστροφές χρημάτων σε μερικό ποσό. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται ούτε στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων αλλά ουτε και στην αντικατάσταση με ένα άλλο προϊόν.

 

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώνετε την φόρμα επιστροφής.

 

Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι επιστροφές δεχόμαστε μόνο με courier ή ταχυδρομείο και μόνο στη διεύθυνση του καταστήματος μας Σωτήρης Γεωργίου, Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 52, Αθήνα (Κολωνάκι) 10672.

Στη περίπτωση που ο πελατης παραλάβει ελαττωματικό ή λάθος προϊόν οφείλει να ειδοποιήσει αμέσως την εταιρεία μας τηλεφωνικώς ή μέσω email, περιγράφοντας το πρόβλημα και δηλώνοντας αν επιθυμεί αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων του. Η αποστολή του φερόμενου ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος γίνεται αποκλειστικά με courier ή συστημένο ταχυδρομείο, στη διεύθυνσή μας Σωτήρης Γεωργίου, Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 52, Αθήνα (Κολωνάκι) 10672, κρατώντας τα σχετικά παραστατικά της αποστολής.

 

Εφόσον γίνει παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία μας και πράγματι υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν υπάρχουν οι εξής δυνατότητες: 

  1. Αντικατάσταση με άλλο προϊόν, ίδιο (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή ισάξιο, το οποίο αποστέλλεται από εμάς άμεσα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση του πελάτη και επιστροφής των εξόδων που πλήρωσε ο πελάτης για την επιστροφή του ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος.
  2. Επιστροφή χρημάτων της αξίας του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που πλήρωσε ο πελάτης για την επιστροφή του ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος.

 

Τα παραπάνω ισχύουν εφόσον το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι δεν είναι ελαττωματικό το προϊόν που δεν πλύθηκε σύμφωνα με τις Οδηγίες χρήσης ή ξέβαψε πάνω του άλλο ύφασμα κατά το πλύσιμο, σιδέρωμα κλπ. ή που υπέστη εν γένει φθορές ή αλλοιώσεις από πταίσμα του χρήστη. Τονίζουμε ότι οι οδηγίες χρήσης αναγράφονται και στα ταμπελάκια πάνω στα ρούχα άλλα και στις περιγραφές των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας.

Όλες οι επιστροφές/αλλαγές μπορούν να γίνουν και στο φυσικό μας κατάστημα Sotiris Georgiou, Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 52, Αθήνα (Κολωνάκι) 10672, εφόσον προηγουμένως έχει γίνει η απαραίτητη απαραίτητη ενημέρωση προς την εταιρεία μας όπως αναγράφεται στις περιπτώσεις Α), Β).